Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Göreceksiniz ki bu perese koca kaliteli yangın baplarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Elektrikli kilitler, canlılık kesintisinden sonra da bapyı kapalı tutan bir mekanizmaya karşı bozulma korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları derunin idealdir. Bapları haricen kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme sırasında dışarıdan gelenlerin odaya girmesini engeller.

Yangın anında kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla hakikat orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması için kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın alarmı çaldığında kapıyı kendiliğinden olarak kapatan sertifikalı bir yangın kapısı tutucusuna ehil bir yangın bapsı tercih edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu manzara uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Müstacel çıkış kapıları ve muvasala denetçi sistemleri il ele gider. Kuruluş ekiplerinin, ivedili durumlarda münezzeh bir konumdan ivedili çıkış kapılarını çtuzakıştırma esnekliği sağlayan bulut tabanlı bir ulaşım denetleme sistemi uygulaması gerekebilir.

Kapı ve kilit emniyet sistemleri dair mahir olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Dışarıda dü türap contası ve sineeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme havailukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında haber yok etmek ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yakaının ayan Yangın Merdiveni Kapısı olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının arkası Yangın Merdiveni Kapısı sıra kilit devreye girer ve yaman ile Yangın Kapısı Fiyatları ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı iyiceya kapanmasını esenlamaktır.

Report this wiki page