Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik çıkmak, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söz konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma kılmak çetin ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu boyut kontrol edilmelidir. 

Ancak, yangın bapsı satıcıları beyninde bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, birebir fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapısı nedir ve ne medarımaişete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak için kullanılan bir bapdır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin tütün sızdırmazlık şartı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak daha adi üretim esenlanabilir.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu perese denetleme edilmelidir. 

İçeriden dışarı güzel itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapısının açıldığı merdivenlerin bir yanının çıplak olması ve dışarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve Yangın Kapısı 300x400 mm'dir.

Müstacel kilitleme Endişe tabanlı bir Yangın Çıkış Kapısı ulaşım arama sistemi, bina ekiplerinin eksiksiz canlı tanıtma kartı bilgilerini durdurmasına ve bütün kapıları uzak bir konumdan kullanıcılar dâhilin erişilemez hale getirmesine imkân tanılamar.

Report this wiki page